image

Exotiska resor och webbutveckling: Ny hemsida

January 06, 2022

Strativ

Exotiska resor med Hummingbird Lifestyle Travel: Ny hemsida

image

Exotiska resor med Strativ smart utveckling

Exotiska resor är något vi alla drömmer om. Vi har haft äran att få arbeta med att utveckla en ny hemsida för vår kära kund Hummingbird Lifestyle Travel. Hemsidan är online och du kan boka din resa till någon av exotiska destinationer. Det handlar om en hemsida som är utvecklad i WordPress och dels i Magento. Den har många undersidor och bilder, samt är lätt att navigera. Resultat av vårt proffsiga arbete med systemutveckling.

Utvecklingsteamet på Strativ har haft ansvar för hela utvecklingsprocessen. Från kundens kravspec designeade vårt UX/UI team en responsiv design lösning som har speciellt anpassats för mobilversionen. Våra Smart Developers utvecklade sedan den till en färdig produkt som du kan besöka här.

 

Om Hummingbird Lifestyle Travel – Din personliga reserådgivare för exotiska resor

Hummingbird Lifestyle Travel har en fantastisk historia med en verksamhet som började för mer än 60 år sedan. Det var flera tidningar med Göteborgsposten i spetsen som startade verksamheten 1947 som då hette Pressresor och från början var specialiserade på olika temaresor. Företaget var ett av de allra första att arrangera resor ut i Europa efter andra världskriget. Speciellt var det också när vi 1977 arrangerade de allra första flighterna från Landvetter flygplats, två fullsatta jumbojet med destination New York.

Efter det har verksamheten bedrivits delvis under namnet Reseriet under ledning av Ewa Bjurström därefter av Ulf Hansen. År 2016 gick Susanne Ritzen Österberg in som delägare i bolaget. Med över 30 års erfarenhet av skräddarsydda privatresor till Australien, Nya Zeeland, Cooköarna och Fiji blev det en självklarhet att då utveckla produktsortimentet med dessa fantastiska resmål.

Vi har gjort otaliga egna resor till dessa områden och brinner för att få chansen och förtroendet av att få arrangera din nästa resa.

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel är resespecialister på resor till exotiska platser och kryssningar runt om i världen. Maldiverna, Seychellerna, Costa Rica, Sri Lanka, Mauritius och Australien samt Nya Zeeland är några av våra främsta specialistområden. Vi är alla mycket erfarna reserådgivare som själva har kontrollerat hotellen och resmålen vi erbjuder resor till.

 

Strativ utvecklar iögonfallande och användarvänliga hemsidor

Hemsidor som vi utvecklar är snygga och lätta att använda. De är stabila och fungerar utan störningar. Vi är dedikerade att designa en bra prototyp som vi sedan utvecklar till en bra produkt. Oavsett om det handlar om båtar, maskiner, vacciner eller exotiska resor. Behöver du en hemsida eller något annat inom IT, är du varmt välkommen att kontakta oss. Låt oss utveckla!

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef