image

Hyr segelbåt hos More Sailing med smart utveckling: live & new update 2.0

December 11, 2021

Strativ

image

Hyr segelbåt utan besättning, senaste update

Vi är glada att kunna meddela att utvecklingen av sökportalen för vår kund More Sailing flyter på utmärkt. Efter att vi har lanserat portalen i november med ett urval av båtar som kan hyras i Kroatien, så har vi nu utökat utbudet ytterligare.

Du kan nu hyra segelbåt i Kroatien där du väljer bland ett brett sortiment, samtidigt som vi har nu adderat även båtar som går att hyras i Grekland. Riktigt trevliga seglingsdestinationer, där Kroatien under de senaste 10 åren utvecklats till en av de mest eftertraktade seglingsdestionationer.

Båda länder har en sjörik skärgård, med tusental landsformer, dvs. öar, holmar och skär, som gör dem till länder med flest öar i hela Medelhavet. Är du en seglingsentusiast, så är dessa destinationer ett måste för segling.

Besök gärna More Sailing hemsidan och se funktionerna i sökportalen, samt utbudet, oavsett om du vill hyra segelbåt nu eller kanske funderar på att göra det i framtiden. Om du saknar behörighet att segla själv, då kan du segla med besättning, där du har skeppare och värd ombord som ser till att du för en oförglömlig seglingsupplevelse.

Vi kommer fortsätta med utveckla detta system ytterligare, genom att finslipa features, samt addera fler destionationer till urvalet. Italien, därefter Karibien. Mäktigt, att kunna hyra segelbåt i de mest eftertraktade haven i Medelhavet, samt Karibien, allt på samma plats. Via More Sailing kan du även köpa segelbåt, för att äga eller som investering.

Stay tuned för framtida uppdateringar av sökportalen och läs om vår tjänsteutbud inom systemutveckling. Tveka inte att kontakta oss om du vill diskutera vad vi kan utveckla för din verksamhet.

Se den härliga videon från seglingsresor i Kroatien och få en känsla av hur underbart är att segla. Vi längtar till nästa seglingssäsöng!

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef