image

STRATIV – Vi utvecklar en smart framtid tillsammans med över 100 nöjda kunder

October 13, 2021

Strativ

STRATIV betyder STRAtegisk och innovaTIV

Utvecklingsteamet på Strativ har under den agila projektledningen, hittills utvecklat IT-lösningar för över 100 nöjda kunder i Sverige. Vårt erbjudande bygger på

Logo3.png

  • STRAtegisk och innovaTIV affärsrelation till kunden
  • på tillgång till kostnadseffektiva resurser och
  • på den agila projektledningen.

Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som bidrar till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder.

Här kan du läsa mer om arbete vi har gjort för några av våra kunder, samt vilken roll spelar dessa lösningar för kundens verksamhet samt för slutanvändare, dvs. vårt smarta samhälle.

Strativ & Vaccina – Systemutveckling i kampen mot Covid-19

Kampen mot Covid-19 innebar att Vaccina utmanades med att hantera stort antal tester som man behövde genomföra och verifiera.

Läkare, sjuksköterskor, patienter och externa laboratorier, behövde ha en samlingspunkt för smidig kommunikation och säker datahantering.

Utvecklingsteamet på Strativ har utvecklat ett system, dvs. en webbplattform och mobil app som fungerar som ett medicinskt journalsystem.

Smart lösning för ett tryggare och smartare samhälle!

image

Systemet består av en skalbar backend i molnet, integrationer med tredjeparts tjänster, samt en modern och användarvänlig frontend för slutanvändarna. Viss automatisering implementerades som gjorde systemet smartare, snabbare och smidigare.

Med hjälp av vår lösning har Vaccina lyckats tillhandahålla sina tjänster till över 150 000 användare, sedan lanseringen i juni 2020. Webbportalen och mobilappen som vi utvecklade har medfört att Vaccinas affärsverksamhet blev mer konkurrenskraftig, samt att det blev lättare för aktörer inom vården att samarbeta säkrare och mer effektivt.

“Strativ har varit en väldigt bra partner för oss då de snabbt, utan att tappa kvalitet, har byggt web- och mobila applikationer som har fyllt våra och vårdens krav på säkerhet och användarvänlighet.”

Pontus Kressner, VD på Vaccina

Strativ & Pricer – Webbutveckling med förtroendet från detaljhandel

Utmaningen handlade om att frigöra tid som butikens anställda kan spendera på ökad service och en bättre shoppingupplevelse för kunderna. Pricer kunder inkluderar detaljhandelskedjor runt om i världen.

Pricer har hittills sålt 200 miljoner elektroniska hyllkantsetiketter till 17 000 butiker i mer än 50 länder. För att kunna spåra stora mängder produkter under hela livscykeln behövde Pricer ett skräddarsytt system.

En smart lösning för sömlösa flöden i detaljhandeln!

 

image

Strativ har utvecklat en webbapplikation för spårbarhet, där Pricer kan spåra varje objekt, grupp av artiklar, etc., under hela livscykeln. Strativ har också utformat och byggt RMA-verktyg (Return Merchandise Authorization) för Pricer,som är en webbapplikation för hantering av RMA-anspråk. Verktygen inkluderar kundportal med KPI: er och rapporter, självbetjäning och validering.

Pricer är nöjda med projektledningen, kompetensen och lösningen som Strativ levererade. Resultatet är en god kontroll av produktens livscykel genom spårbarhet och ökad kundnöjdhet genom RMA-tool.

 

“Vi på Pricer är nöjda med projektledningen, kompetensen och lösningen som Strativ levererade.”

Lars Melin, Senior Business System Specialist & It-Manager på Pricer AB

Strativ & Photon Sports – Systemutveckling för världsmästare

Photon Sports behövde ett prestations spårningssystem, som är integrerat med ett sensorbaserat system för att generera 3D -data baserat på olika prestandatester för idrottarna.

Med hjälp av en digital lösning kan tränare och sjukgymnaster hjälpa idrottare att vara friska, samt optimera sin träning för att få ut de bästa möjliga resultat av träningen.

.

En smart lösning för världsmästare!

image

Utvecklingsteamet på Strativ har utvecklat en mobil- och webbapplikation som består av en skalbar backend och frontend i molnet, samt integrationer/anslutningar med tredjeparts enheter och tjänster. Vårt kärn fokus var att leverera en responsiv rambaserad frontend som är högst användarvänlig för slutanvändarna, där datadrivna resultat presenteras snyggt.

Photon Sports erbjuder sina tjänster till idrottare världen över i syfte att förbättra deras prestationsförmåga, optimera träningen och därmed uppnå de bästa träningsresultaten. Systemet som vi utvecklade tjänar en stor del av deras affärsverksamhet och underlättar för olika inblandade parter att samarbeta med bättre effektivitet.

 

“Vi som världsmästare har höga krav på allt som rör vår verksamhet. Utvecklingsteamet på Strativ har mött alla våra krav och levererat en lösning i världsklass.”

Jonas Sjöberg, VD på Photon Sports

Strativ & My Mall – Allt för ditt hem och fritid till bra priser med e-handel

Eftersom My Mall samarbetar med många olika leverantörer, från olika domän branscher, utmaningen låg i att skapa en samlingspunkt för interaktion mellan olika parter i syfte att sälja och köpa varor, dvs.bedriva e-handel.

Detta innebär att man ville ge även möjlighet till leverantören att driva en egen butik för att sälja sina produkter via My Mall plattformen.

.

En smart lösning för smidig online handel!

My Mall

image

Utvecklingsteamet på Strativ har tagit fram en e-handelsplattform som är även mobil och SEO optimerad, som går bra att finna på https://mymall.se/. Systemet består av en skalbar backend och responsiv frontend i molnet, samt många integrationer med tredje parts betalningssystem och andra importtjänster från olika leverantörer. Plattformen är utvecklad i syfte att  leverera värde till My Mall verksamheten genom datadrivna resultat som främjar ökad handel.

Plattformen som vi har utvecklat fungerar idag med mer än 400000 produkter i My Mall online-lager, samt med kontinuerlig tillväxt i köparantal sedan lanseringen i februari 2019. Vårt utvecklade system tjänar en stor del av deras affärsverksamhet. Systemet gör det lättare för olika intressenter att hantera onlineaffärer med bättre effektivitet. En del automatisering implementeras som gör användarupplevelsen snabbare och smidigare.

 

“I Strativ har vi funnit en bra hybridlösning – svenskt projektkontor med kompetent och kostnadseffektiv off-shore utveckling.”

Håkan Jonsson Bodvar, VD på My Mall Sweden AB

Strativ & More Sailing – Systemutveckling för smidig bokning av seglingsresor

More Sailing ville skapa ett säkert bokningssystem som hanterar alla deras bokningar av seglingsturer.

Den molnbaserade lösningen skulle anslutas till deras hemsida, bokföringssystem och även deras bank- och betalnings portaler.

De ville ha ett centralt system för hantering av samtliga bokningar och medföljande information.

.

En smart lösning för smidig och säker bokning!

image

Strativ har byggt ett molnbaserat skalbart webblösning som gör det möjligt för More Sailing att hantera alla sina turer och bokningar via ett enda system. Kunderna kan logga in och få tillgång till all nödvändig information om deras kommande turer. Olika integrationer med externa system görs i syfte att underlätta arbetsprocessen för alla inblandade parter.

Vårt arbete har haft en direkt inverkan på More Sailing affärsverksamhet och har hjälpt More Sailing-teamet att öka effektiviteten. Systemet vi utvecklade bidrar till smidigare boknings- och hanteringsprocess, som resulterade i ökad antal försäljningar. Systemet hanterar hela arbetsprocessen sömlöst och medför resursbesparingar.

 

“Vi är extremt nöjda med det molnbaserade systemet som Strativ levererade, eftersom det har hjälpt oss att öka effektiviteten och uppnå resursbesparingar.”

Einar Halldin, VD på More Sailing

Om Strativ AB

Strativ AB grundades 2017 i Umeå, av en ung visionär M.Sc. Abdullah Yousuf med visionen att utveckla Smart Society Solutions. Hans passion för att lösa problem och skapa värde för samhället drev honom mot idén att leverera flexibla och kostnadseffektiva lösningar till företag, i syfte att göra dem mer konkurrenskraftiga. Han lyckades föra samman en grupp begåvade människor och skapa en synergieffekt som med stor framgång ökat värdet för de svenska företagen.

I dag kan vi på Strativ stolt konstatera att den vision som driver oss är verklig. Vårt bidrag till utvecklingen av Smart Society Solutions representeras i det ökade värdet på våra kundföretag som arbetar inom ett brett spektrum av branscher. Med kontor i Stockholm, Linköping och Dhaka, med över 50 nöjda anställda och över 100 nöjda kunder, erbjuder vi stolt de lösningar som specifikt tillgodoser kundens behov. Kundupplevelse är av stort värde för oss!

Framtiden som vi ser den, går i linje med vår vision och det ger oss goda förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling av Smart Society Solutions. Vår inställning till uppdraget är strategisk och innovativ. Vi är Smart Society-utvecklarna och vi har smarta lösningar för er digitala transformation! Vill du dra fördelar av Smart Society Solutions?

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte, med strategisk och innovativ ton, där vi kan närmare undersöka möjligheterna för vidareutveckling av din verksamhet!

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef