Dermly

Dermly

Kund: Dermly AB
Service: Webblösning
Teknologier: Python (Django), React JS, React Native, PostgreSQL, Amazon Web Services, Docker

Bakgrund

Dermly erbjuder snabbb, tillgänglig och säker undersökning av leverfläckar och födelsemärken i samarbete med Apoteket AB. Undersökningsmetoden kallas teledermatoskopi. Apotekspersonalen fotar inzoomade bilder av patientens leverfläck, som skickas till en hudläkare för bedömning. Inom 48 timmar får patienten ett digitalt svar och remiss vid behov.

Teknisk lösning

Strativ utvecklade en helhetslösning åt Dermly innefattande en webbapplikation för hudläkarna, en mobilapplikation för apotekspersonalen och en hemsida med en kundportal för patienterna. Datasäkerhet och integritet har löpt som en röd tråd genom arbetet då IT-lösningen hanterar känsliga data. Därför är databasen krypterad, all åtkomst i systemet skyddad bakom rigorös rollbaserad hantering.

 

webblösning till dermly

En användarvänlig webbapplikation för hudläkarna utvecklades med hjälp av Python (Django) och React JS. Mobilt BankID används för identifikation och stor vikt har lagts på att bygga ett säkert system med tydlig rollbaserad åtkomst. Till utvecklingspersonalen utvecklade vi en mobilapplikation för bildtagning av kundens leverfläckar, med en säker och krypterad koppling till webbapplikationen. 

Slutligen utvecklade vi även en hemsida och en portal där patienterna registrerar sig och tar emot sin diagnos och får mer information om hudhälsa. Hemsidan byggde vi i WordPress, medans kundportalen utvecklades som en webbapplikation med hjälp av Python (Django) och React JS.

Resultat

webblösning och mobilapplikation till dermly

IT-systemet är i drift och faciliterar hundratals undersökningar av leverfläckar per vecka. Utöver det har webbapplikationen halverat tiden det tar för en hudläkare att genomföra en bedömning, jämfört med liknande system på marknaden.

applikation till hudläkarna
"Hela projektet var otroligt smidigt. Tack vare bra kommunikation och uppföljning fick vi precis det vi tänkt oss. Rekommenderar Strativ till alla som behöver hjälp att utveckla avancerade webblösningar."
- Produktägare, Dermly AB

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.

Apply Job