hero-image

Strativ söker en Säljchef

Strativ söker en Säljchef


Vi söker en person med starka entreprenöriella färdigheter, passion och drivkraft för rollen som Säljchef hos oss på Strativ. Strativ är ett IT-konsultbolag som erbjuder mer för mindre. Genom en unik hybridmodell med projektledning och kvalitetssäkring i Stockholm medan bolagets 50-tal medarbetare i Dhaka, Bangladesh, står för utveckling kan Strativ erbjuda hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren och blev av Deloitte utnämnt som ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikbolag.

Strativ ska nu ta nästa steg i sin tillväxt och söker därför en nyckelspelare som vill vara med att hjälpa bolaget nå nästa nivå. För att lyckas i rollen är du en duktig kommunikatör, du är lyhörd och har förmåga att binda långsiktiga relationer. Som en nyckelperson i vår ledningsgrupp kommer du att vara ansvarig för att leda och utveckla vårt säljteam samtidigt som du säkerställer en effektiv och smidig drift inom organisationen. Ytterst är ditt ansvar att öka bolagets intäkter, samtidigt som du konstant hjälper oss skapa en effektivare process och bättre paketering mot kund.


Ansvarsområden:

  • Säljledning: Utveckla och implementera strategier för att öka försäljningen och marknadsandelarna. Ansvara för att sätta och uppnå försäljningsmål samt coacha och motivera säljteamet för att maximera deras potential.
  • Operativt ansvar: Övervaka och optimera företagets operativa processer för att säkerställa effektivitet och kvalitet. Ansvara för att hantera resurser och budgetar för att uppnå företagets övergripande mål.
  • Ledarskap: Inspirera, motivera och leda teamet mot gemensamma mål. Skapa en positiv arbetsmiljö där medarbetarna kan växa och utvecklas.
  • Personalutveckling: Rekrytera, utbilda och utveckla säljteamet för att säkerställa att de har de nödvändiga färdigheterna och verktygen för att lyckas. Skapa en positiv arbetsmiljö som främjar engagemang och kontinuerlig prestation.
  • Relationsbyggande: Bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder, samarbetspartners och andra intressenter. Förstå kundernas behov och leverera god service för att säkerställa kundnöjdhet och lojalitet.


Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av framgångsrika försäljningssiffror och operativt ansvar inom IT-konsultbranschen.
  • Starka ledaregenskaper med förmåga att motivera och inspirera andra.
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.
  • Förmåga att arbeta strategiskt samtidigt som man är praktisk och resultatorienterad.
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom försäljning och ledning.

Om du är en passionerad ledare med en stark affärsförståelse och en vilja att driva tillväxt och innovation, är detta en spännande möjlighet för dig att ta nästa steg i din karriär. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning och en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med företaget. Ansök idag med ditt CV och ett personligt brev där du beskriver hur dina erfarenheter och kompetenser matchar de ovan angivna kraven. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bidra till vår framgångsrika organisation.

Job Type

Onsite

Occupancy

Full time

Location

Stockholm, Sweden

Application

Upload CV

Drag and drop PDF file

or