image

Lösningar

Mobilapplikationer

Vi tar ansvar för hela livscykeln för utveckling av mobilappar. 

Vi formaliserar krav, förstår slutanvändarna, designar lösningar och utvecklar de när vår kund är överens om att vi är redo för det.

Utifrån ditt företags behov bygger vi lösningar som fungerar för olika situationer och användarbehov. Vi strävar efter användarvänlighet och tillgänglighet, och att hitta rätt infrastruktur för din app som optimerar balansen mellan budget och prestanda.

image

Webbapplikationer

Vi utvecklar nya och användarvänliga webbsystem i .NET, Java, PHP, Python med flera, men vi kan även ta över drift och vidareutveckling av befintliga system. Vi utvecklar affärskritiska webblösningar med olika typer av integrationer, specifikt för att möta verksamhetens behov.

Vi har bland annat utvecklat stora och komplexa lösningar för hälso- och resebranschen. För More Sailing har vi till exempel utvecklat ett bokningssystem som har genererat över 100 miljoner SEK i ordervärde. För KRY har vi utvecklat ett journalsystem som använts av mer än 600 000 användare.

image

OpenAI-integrationer

Med vårt team av erfarna AI-utvecklare kan vi erbjuda kundanpassade lösningar som utnyttjar kraften hos verktyg som ChatGPT för att förvandla dina befintliga applikationer till smarta, interaktiva och användarvänliga plattformar.


Vår expertis inom webb- och mobilutveckling kombinerat med vår förmåga att använda avancerade teknologier från OpenAI ger oss möjligheten att leverera skräddarsydda integrationer som passar just era behov. 

image

E-handelslösningar

För att bygga framgångsrika e-handelslösningar använder vi hela vår arsenal av färdigheter inom branschkunskap, design och systemutveckling.

Vårt dedikerade utvecklingsteam har lång erfarenhet av både Magento och Woocommerce. Vi fokuserar på att skapa konverterade webbshopar med responsiv design i fokus, som ger de bästa förutsättningarna för framgångsrik e-handel.

Vi har byggt e-handelslösningar för några av de stora namnen i branschen som MyMall (vars plattform säljer över 800 000 produkter) och Handla Hållbart.

image

Hemsidor

En webbplats är det främsta verktyget för ett företags marknadskommunikation. Det är därför vi utvecklar webbplatser som är relevanta, effektfulla och mycket användarvänliga.

Vi kan bygga snabba, responsiva och snygga hemsidor på Wordpress CMS samt huvudlösa CMS-lösningar genom Strapi och Next.js. Funktionalitet och säkerhet står högst upp på vår priolista.

Hos oss är det alltid enkelt, säkert och pålitligt att integrera dina valda betalningslösningar, nyhetsbrev och e-posthanteringssystem, bokningssystem, kundportaler etc. med din webbplats.

image

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef