Om strativ

Strativ är inte ett outsourcingföretag. Strativ är ett företag som skapar framgång för sina kunder i en digital värld genom att utveckla komplexa mjukvaror, iögonfallande hemsidor, konverterade E-handelslösningar och andra typer av digitala lösningar. Kärnan i vårt bolag är våra digitala rockstjärnor som arbetar på kontor i Stockholm och Dhaka. Tillsammans är vi en kraft att lita på.

Vår historia

Strativ föddes i Umeå, en stad i norra Sverige. När jag var färdig med min högskoleutbildning började jag arbeta inom startupvärlden med affärs-och produktutveckling. Att arbeta med växande startups var otroligt givande, men jag insåg samtidigt att många av dessa stod inför samma utmaning – tillgängligheten på tekniska lösningar.

Utmaningarna är speciellt påtagliga för små och mellanstora företag, där resurserna ofta är begränsade. Detta leder ibland till att företagen inte hänger med i den snabba digitala utvecklingen som skett senaste åren och som vi står inför nu.

Konkurrens och prisfråga gör att många företag vänder sig utomlands för hjälp med IT-utveckling, men ibland kan det finnas svårighet med kommunikation och kvalitét när man pratar olika språk och har olika värderingar.

Eftersom jag ursprungligen är från Dhaka i Bangladesh visste jag om försprånget som fanns utomlands med IT-utveckling och tekniska resurser. Det var då Strativ föddes.

Strativ’s affärsidé är att driva ett svenskt bolag med hög kvalitet på både projektledarskap och utveckling. Vi levererar IT-lösningar som lever upp till den svenska standarden till rätt pris, med projektledare på plats i Stockholm. Det här gör att även små och mellanstora företag får möjlighet att skala upp sina tekniska lösningar inom IT.

Vi har ett kontor i Stockholm med projektledare och säljare, och vårt team i Dhaka består av över 30 personer. Erfarna utvecklare, SEO-specialister och grafiska designers. Vi arbetar med allt från webbsidor, e-handel, mobilapplikationer och olika webblösningar.

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten. För mer detaljer, läs här.

Apply Job