Kundcase

My Mall

Kundcase

My Mall

Utmaningen

Eftersom My Mall samarbetar med många olika leverantörer, från olika domän branscher, utmaningen låg i att skapa en samlingspunkt för interaktion mellan olika parter i syfte att sälja och köpa varor, dvs.bedriva e-handel. Detta innebär att man ville ge även möjlighet till leverantören att driva en egen butik för att sälja sina produkter via My Mall plattformen.

Lösningen

Utvecklingsteamet på Strativ har tagit fram en e-handelsplattform som är även mobil och SEO optimerad, som går bra att finna på https://mymall.se/. Systemet består av en skalbar backend och responsiv frontend i molnet, samt många integrationer med tredje parts betalningssystem och andra importtjänster från olika leverantörer. Plattformen är utvecklad i syfte att  leverera värde till My Mall verksamheten genom datadrivna resultat som främjar ökad handel.

Resultatet

Plattformen som vi har utvecklat fungerar idag med mer än 400 tusen produkter i My Mall online-lager, samt med kontinuerlig tillväxt i köparantal sedan lanseringen i februari 2019. Vårt utvecklade system tjänar en stor del av deras affärsverksamhet. Systemet gör det lättare för olika intressenter att hantera onlineaffärer med bättre effektivitet. En del automatisering implementeras som gör användarupplevelsen snabbare och smidigare.

Andra kundcase

Handla Hållbart
Vaccina / kry
Pricer

Boka ett möte med oss. Vi återkommer inom 1 timme.

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.
Vasagatan 16
111 22 Stockholm, Sweden
House #684, Road #9, Mirpur DOHS
Dhaka-1216, Bangladesh
+46 079-100 50 01
[email protected]
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
© 2006-2022 Strativ AB
© 2006-2022 Strativ AB
Miljöpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor