Kundcase

Photon Sports

Kundcase

Photon Sports

Vi som världsmästare har höga krav på allt som rör vår verksamhet. Utvecklingsteamet på Strativ har mött alla våra krav och levererat en lösning i världsklass.

Jonas Sjöberg VD på Photon Sports

Utmaningen

Photon Sports behövde ett prestations spårningssystem, som är integrerat med ett sensorbaserat system för att generera 3D -data baserat på olika prestandatester för idrottarna. Med hjälp av en digital lösning kan tränare och sjukgymnaster hjälpa idrottare att vara friska, samt optimera sin träning för att få ut de bästa möjliga resultat av träningen.

Lösningen

Utvecklingsteamet på Strativ har utvecklat en mobil- och webbapplikation som består av en skalbar backend och frontend i molnet, samt integrationer/anslutningar med tredjeparts enheter och tjänster. Vårt kärn fokus var att leverera en responsiv rambaserad frontend som är högst användarvänlig för slutanvändarna, där datadrivna resultat presenteras snyggt.

Resultatet

Photon Sports erbjuder sina tjänster till idrottare världen över i syfte att förbättra deras prestationsförmåga, optimera träningen och därmed uppnå de bästa träningsresultaten. Systemet som vi utvecklade tjänar en stor del av deras affärsverksamhet och underlättar för olika inblandade parter att samarbeta med bättre effektivitet.

Andra kundcase

Handla Hållbart
More Sailing
My Mall

Boka ett möte med oss. Vi återkommer inom 1 timme.

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.
Vasagatan 16
111 22 Stockholm, Sweden
House #684, Road #9, Mirpur DOHS
Dhaka-1216, Bangladesh
+46 079-100 50 01
[email protected]
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
© 2006-2022 Strativ AB
© 2006-2022 Strativ AB
Miljöpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor