Kundcase

Vaccina

Kundcase

Vaccina

Strativ har varit en väldigt bra partner för oss då de snabbt, utan att tappa kvalitet, har byggt web- och mobila applikationer som har fyllt våra och vårdens krav på säkerhet och användarvänlighet.

Pontus Kressner VD på Vaccina

Utmaningen

Kampen mot Covid-19 innebar att Vaccina utmanades med att hantera stort antal tester som man behövde genomföra och verifiera. Läkare, sjuksköterskor, patienter och externa laboratorier, behövde ha en samlingspunkt för smidig kommunikation och säker datahantering.

Lösningen

Strativ har utvecklat ett system, dvs. en webbplattform och mobil app som fungerar som ett medicinskt journalsystem. Systemet består av en skalbar backend i molnet, integrationer med tredjeparts tjänster, samt en modern och användarvänlig frontend för slutanvändarna. Viss automatisering implementerades som gjorde systemet smartare, snabbare och smidigare.

Resultatet

Med hjälp av vår lösning har Vaccina lyckats tillhandahålla sina tjänster till över 150 000 användare, sedan lanseringen i juni 2020. Webbportalen och mobilappen som vi utvecklade har medfört att Vaccinas affärsverksamhet blev mer konkurrenskraftig, samt att det blev lättare för aktörer inom vården att samarbeta säkrare och mer effektivt.

Andra kundcase

Pricer
Photon Sports
My Mall

Boka ett möte med oss. Vi återkommer inom 1 timme.

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.
Vasagatan 16
111 22 Stockholm, Sweden
House #684, Road #9, Mirpur DOHS
Dhaka-1216, Bangladesh
+46 079-100 50 01
[email protected]
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
© 2006-2022 Strativ AB
© 2006-2022 Strativ AB
Miljöpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor