Om Oss

Om Oss

Visionen Föddes


Strativ AB grundades 2017 i Umeå, av en ung visionär M.Sc. Abdullah Yousuf med visionen att utveckla Smart Society Solutions. Hans passion för att lösa problem och skapa värde för samhället drev honom mot idén att leverera flexibla och kostnadseffektiva lösningar till företag, i syfte att göra dem mer konkurrenskraftiga. Han lyckades föra samman en grupp begåvade människor och skapa en synergieffekt som med stor framgång ökat värdet för de svenska företagen.

Visionen Blir Verklig


I dag kan vi på Strativ stolt konstatera att den vision som driver oss är verklig. Vårt bidrag till utvecklingen av Smart Society Solutions representeras i det ökade värdet på våra kundföretag som arbetar inom ett brett spektrum av branscher. Med kontor i Stockholm, Linköping och Dhaka, med över 50 nöjda anställda och över 100 nöjda kunder, erbjuder vi stolt de lösningar som specifikt tillgodoser kundens behov. Kundupplevelse är av stort värde för oss!

Den Smarta Framtiden


Framtiden som vi ser den, går i linje med vår vision och det ger oss goda förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling av Smart Society Solutions. Vår inställning till uppdraget är strategisk och innovativ. Vi är Smart Society-utvecklarna och vi har smarta lösningar för er digitala transformation! Vill du dra fördelar av Smart Society Solutions?

Strativs kultur

Vi har skapat en gemenskap


Att bedriva verksamhet på två platser - Dhaka och Stockholm - gör att vi har kunnat skapa en gemenskap som är något alldeles särskilt. Vårt team kombinerar det bästa av två världar - ambitionen och drivet i den bangladeshiska IT-sektorn och Sveriges hållbara, teknikdrivna och framåtblickande kultur.

Våra utvecklare i Dhaka drivs av att skapa lösningar som förändrar Skandinavernas liv till det bättre. Vår work-hard-play-hard-attityd menar att vi alltid fokuserar på att leverera såväl högkvalitativa IT-system som en miljö där vi tar hand om varandra och oss själva.

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våraanvändarvillkor och integritetspolicy.
Eller kontakta mig!
Member image
Kristoffer Göransson
Account Manager
079 100 50 01
Vasagatan 16
111 20 Stockholm, Sweden
House #684, Road #9, Mirpur DOHS
Dhaka-1216, Bangladesh
+46 079-100 50 01
[email protected]
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
Tjänster
Mobilapplikationer
Webapplikationer
E-handelslösningar
Hemsidor
Vilka är Strativ
Om oss
Team
Kontakt
Kontakta oss
© 2006-2022 Strativ AB
© 2006-2022 Strativ AB
Miljöpolicy
Integritetspolicy
Användarvillkor