image

Webbapplikationer

Vi utvecklar nya och användarvänliga webbsystem i .NET, Java, PHP, Python med flera, men vi kan även ta över drift och vidareutveckling av befintliga system. Vi utvecklar affärskritiska webblösningar med olika typer av integrationer, specifikt för att möta verksamhetens behov.

Vi har bland annat utvecklat stora och komplexa lösningar för hälso- och resebranschen. För More Sailing har vi till exempel utvecklat ett bokningssystem som har genererat över 100 miljoner SEK i ordervärde. För KRY har vi utvecklat ett journalsystem som använts av mer än 600 000 användare.

pexels-tranmautritam-251225.webp

What we have done so far

My Mall

Strativ har hjälpt My Mall att utveckla en skalbar och mobilanpassad e-handelsplattform som integrerar olika leverantörer, tillhandahåller SEO-optimering och möjliggör för leverantörer att driva egna butiker på plattformen. Plattformen inkluderar integrationer med tredjeparts betalningssystem och importtjänster. Sedan lanseringen 2019 har plattformen hanterat mer än 400 000 produkter och har fortsatt att växa. Systemet har ökat effektiviteten och underlättat för olika intressenter att hantera onlineaffärer, vilket har haft en stor inverkan på My Malls affärsverksamhet.

More Sailing

Strativ har utvecklat en molnbaserad webblösning för More Sailing, som möjliggör för kunderna att logga in och få tillgång till all nödvändig information om deras seglingsturer. Lösningen har olika integrationer med externa system och ansluts till More Sailings hemsida, bokföringssystem och betalningsportaler. Systemet har ökat försäljningen genom att bidra till smidigare boknings- och hanteringsprocesser, och har medfört resursbesparingar genom att centralisera all information och automatisera arbetsflöden.

Vaccina / kry

Strativ har utvecklat ett system, dvs. en webbplattform och mobil app som fungerar som ett medicinskt journalsystem. Systemet består av en skalbar backend i molnet, integrationer med tredjeparts tjänster, samt en modern och användarvänlig frontend för slutanvändarna. Viss automatisering implementerades som gjorde systemet smartare, snabbare och smidigare.

1 / 3

image
image
image

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef