image

Mobilapplikationer

Vi tar ansvar för hela livscykeln för utveckling av mobilappar. 

Vi formaliserar krav, förstår slutanvändarna, designar lösningar och utvecklar de när vår kund är överens om att vi är redo för det.

Utifrån ditt företags behov bygger vi lösningar som fungerar för olika situationer och användarbehov. Vi strävar efter användarvänlighet och tillgänglighet, och att hitta rätt infrastruktur för din app som optimerar balansen mellan budget och prestanda.

Vi utvecklar gärna appar med React Native, vilket möjliggör apputveckling över flera plattformar, vilket gör det effektivare att sjösätta en app för såväl iPhone som Android. Tidsbesparande och smidig apputveckling.

pexels-cottonbro-studio-6686455.webp

What we have done so far

Photon Sports

Strativ har utvecklat en mobil- och webbapplikation för Photon Sports, som innehåller en skalbar backend och frontend i molnet, samt integrationer med tredjepartsenheter och tjänster. Applikationen har fokus på att leverera en responsiv frontend som är högst användarvänlig för slutanvändare. Målet är att hjälpa idrottare att optimera sin träning och förbättra deras prestationsförmåga. Systemet utgör en stor del av Photon Sports affärsverksamhet och underlättar samarbete mellan olika inblandade parter.

Vaccina / kry

Strativ har utvecklat ett system, dvs. en webbplattform och mobil app som fungerar som ett medicinskt journalsystem. Systemet består av en skalbar backend i molnet, integrationer med tredjeparts tjänster, samt en modern och användarvänlig frontend för slutanvändarna. Viss automatisering implementerades som gjorde systemet smartare, snabbare och smidigare.

More Sailing

Strativ har utvecklat en molnbaserad webblösning för More Sailing, som möjliggör för kunderna att logga in och få tillgång till all nödvändig information om deras seglingsturer. Lösningen har olika integrationer med externa system och ansluts till More Sailings hemsida, bokföringssystem och betalningsportaler. Systemet har ökat försäljningen genom att bidra till smidigare boknings- och hanteringsprocesser, och har medfört resursbesparingar genom att centralisera all information och automatisera arbetsflöden.

1 / 3

image
image
image

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef