image

Hemsidor

En webbplats är det främsta verktyget för ett företags marknadskommunikation. Det är därför vi utvecklar webbplatser som är relevanta, effektfulla och mycket användarvänliga.

Vi kan bygga snabba, responsiva och snygga hemsidor på Wordpress CMS samt huvudlösa CMS-lösningar genom Strapi och Next.js. Funktionalitet och säkerhet står högst upp på vår priolista.

Hos oss är det alltid enkelt, säkert och pålitligt att integrera dina valda betalningslösningar, nyhetsbrev och e-posthanteringssystem, bokningssystem, kundportaler etc. med din webbplats.

pexels-ekaterina-bolovtsova-4050216.webp

What we have done so far

More Sailing

Strativ har utvecklat en molnbaserad webblösning för More Sailing, som möjliggör för kunderna att logga in och få tillgång till all nödvändig information om deras seglingsturer. Lösningen har olika integrationer med externa system och ansluts till More Sailings hemsida, bokföringssystem och betalningsportaler. Systemet har ökat försäljningen genom att bidra till smidigare boknings- och hanteringsprocesser, och har medfört resursbesparingar genom att centralisera all information och automatisera arbetsflöden.

My Mall

Strativ har hjälpt My Mall att utveckla en skalbar och mobilanpassad e-handelsplattform som integrerar olika leverantörer, tillhandahåller SEO-optimering och möjliggör för leverantörer att driva egna butiker på plattformen. Plattformen inkluderar integrationer med tredjeparts betalningssystem och importtjänster. Sedan lanseringen 2019 har plattformen hanterat mer än 400 000 produkter och har fortsatt att växa. Systemet har ökat effektiviteten och underlättat för olika intressenter att hantera onlineaffärer, vilket har haft en stor inverkan på My Malls affärsverksamhet.

Handla Hållbart

Handla Hållbart utmaning var att skapa en online-plattform som möjliggör för privata företag att skapa hållbara shoppingvanor. Kravet var en anpassad e-handelslösning där företag kan beställa hållbara produkter till förmånliga priser. Strativ har utvecklat en skalbar backend och frontend i molnet med integrationer med betalningssystem genom Magento. Handla Hållbart har framgångsrikt levererat tjänsten till B2B-kunder genom systemet sedan 2020 och har möjliggjort en effektiv hantering av online-order.

1 / 3

image
image
image

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef