image

E-handelslösningar

För att bygga framgångsrika e-handelslösningar använder vi hela vår arsenal av färdigheter inom branschkunskap, design och systemutveckling.

Vårt dedikerade utvecklingsteam har lång erfarenhet av både Magento och Woocommerce. Vi fokuserar på att skapa konverterade webbshopar med responsiv design i fokus, som ger de bästa förutsättningarna för framgångsrik e-handel.

Vi har byggt e-handelslösningar för några av de stora namnen i branschen som MyMall (vars plattform säljer över 800 000 produkter) och Handla Hållbart.

pexels-karolina-grabowska-5632382.webp

What we have done so far

Handla Hållbart

Handla Hållbart utmaning var att skapa en online-plattform som möjliggör för privata företag att skapa hållbara shoppingvanor. Kravet var en anpassad e-handelslösning där företag kan beställa hållbara produkter till förmånliga priser. Strativ har utvecklat en skalbar backend och frontend i molnet med integrationer med betalningssystem genom Magento. Handla Hållbart har framgångsrikt levererat tjänsten till B2B-kunder genom systemet sedan 2020 och har möjliggjort en effektiv hantering av online-order.

My Mall

Strativ har hjälpt My Mall att utveckla en skalbar och mobilanpassad e-handelsplattform som integrerar olika leverantörer, tillhandahåller SEO-optimering och möjliggör för leverantörer att driva egna butiker på plattformen. Plattformen inkluderar integrationer med tredjeparts betalningssystem och importtjänster. Sedan lanseringen 2019 har plattformen hanterat mer än 400 000 produkter och har fortsatt att växa. Systemet har ökat effektiviteten och underlättat för olika intressenter att hantera onlineaffärer, vilket har haft en stor inverkan på My Malls affärsverksamhet.

Pricer

Strativ har utvecklat en webbapplikation för spårbarhet, där Pricer kan spåra varje objekt, grupp av artiklar, etc., under hela livscykeln. Strativ har också utformat och byggt RMA-verktyg (Return Merchandise Authorization) för Pricer,som är en webbapplikation för hantering av RMA-anspråk. Verktygen inkluderar kundportal med KPI: er och rapporter, självbetjäning och validering.

1 / 3

image
image
image

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef