image

B2B E-handelsplattform

Kund: Handla Hållbart

Sektor: E-handel

Lösning: Magento e-handelsplattform med integrationer

"Vi är nöjda med den smarta lösningen och den agila projektledningen."

joakim.webp

Joakim Bergström

VD på Handla Hållbart

Handla Hållbart är ett nätverk för privata företag. Primärt inom utbildning samt vård och omsorg. De tillhandahåller ramavtal med mycket attraktiva priser och tydlig hänvisning till klimatsmarta val. Ambitionen är att förenkla för beställaren och skapa en översyn av företagets inköp. Handla Hållbart förenklar inköpsarbetet och ökar lönsamheten för en hållbar framtid!

Utmaningen 

Utmaningen för Handla Hållbart handlade om att ha en online -plattform som gav privata företag möjligheter att skapa hållbara shoppingvanor och uppmuntra dem att bygga en hållbar miljö. Kundkrav handlade mer specifikt om en anpassad e -handelslösning där andra företag kan ha en egen portal för att beställa hållbara produkter till förmånliga priser.

hh-case-1-pejpqslp6hw56dwxce5d9jhzceldqmp8mmh04xnwnc.webp

Lösningen

Utvecklingsteamet på Strativ har med hjälp av Magento utvecklat ett e-handelssystem som består av skalbar backend, samt frontend i molnet och integrationer med betalningssystem. Vårt kärnfokus är kontinuerlig utveckling av systemet som tillför värden till Handla Hållbart, genom datadrivna resultat och möjliggöra deras vision att bygga en hållbar framtid för alla.

hh-case-2-pejpqps68u58mu41lyxn7te36a0y8u13c01fg3bxck.webp

Resultatet

Handla Hållbart tillhandahåller framgångsrikt sin tjänst till B2B -kunder genom systemet sedan lanseringen 2020. Plattformen gör det lättare för olika intressenter att hantera onlineorder och att uppnå bättre effektivitet. Användarupplevelsen är snabbare och smidigare, då en viss automatisering har implementerats just för att tjäna detta syfte.

hh-case-3.webp

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef