image

B2C E-handelsplattform som säljer genom externa handlare

Kund: My Mall

Sektor: E-handel

Lösning: Magento e-handelsplattform med integrationer

Utmaningen

Eftersom My Mall samarbetar med många olika leverantörer, från olika domän branscher, utmaningen låg i att skapa en samlingspunkt för interaktion mellan olika parter i syfte att sälja och köpa varor, dvs.bedriva e-handel. Detta innebär att man ville ge även möjlighet till leverantören att driva en egen butik för att sälja sina produkter via My Mall plattformen.

mymall-1-pcifdffh1rjzwsz6n4ynd7e0dcfjnd9ulrne0q7v9w.webp

Lösningen

Utvecklingsteamet på Strativ har tagit fram en e-handelsplattform som är även mobil och SEO optimerad, som går bra att finna på https://mymall.se/. Systemet består av en skalbar backend och responsiv frontend i molnet, samt många integrationer med tredje parts betalningssystem och andra importtjänster från olika leverantörer. Plattformen är utvecklad i syfte att  leverera värde till My Mall verksamheten genom datadrivna resultat som främjar ökad handel.

mymall-2.webp

Resultatet

Plattformen som vi har utvecklat fungerar idag med mer än 400 tusen produkter i My Mall online-lager, samt med kontinuerlig tillväxt i köparantal sedan lanseringen i februari 2019. Vårt utvecklade system tjänar en stor del av deras affärsverksamhet. Systemet gör det lättare för olika intressenter att hantera onlineaffärer med bättre effektivitet. En del automatisering implementeras som gör användarupplevelsen snabbare och smidigare.

Group-31232.webp

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef