image

Webbapplikation för internt bruk

Kund: Pricer

Sektor: Varumärkesforsaljning

Solution: Webbapplikation

"Vi på Pricer är nöjda med projektledningen, kompetensen och lösningen som Strativ levererade."

lars-melin-300x300.webp

Lars Melin

Senior Business System Specialist & IT-Manager på Pricer AB

Pricer, en ledande leverantör av elektroniska hyllkantsetiketter för detaljhandelskedjor, behövde en webbapplikation för att spåra stora mängder produkter under hela livscykeln och hantera RMA-anspråk. Strativ utvecklade en skräddarsydd lösning som möjliggjorde för Pricer att spåra varje objekt och grupp av artiklar under hela livscykeln samt att hantera RMA-anspråk genom en kundportal med självbetjäning och validering. Resultatet är en ökad kontroll över produktens livscykel och högre kundnöjdhet.

Utmaningen

Det innebär att frigöra tid som butikens anställda kan spendera på ökad service och en bättre shoppingupplevelse för kunderna. Pricer kunder inkluderar detaljhandelskedjor runt om i världen. Hittills har Pricer sålt 200 miljoner elektroniska hyllkantsetiketter till 17 000 butiker i mer än 50 länder. För att kunna spåra stora mängder produkter under hela livscykeln behövde Pricer ett skräddarsytt system.

Group-31229-p9rd9tsv21k643idcckg3cm1av55qj5o1qnbrjxkb8.webp

Lösningen

Strativ har utvecklat en webbapplikation för spårbarhet, där Pricer kan spåra varje objekt, grupp av artiklar, etc., under hela livscykeln. Strativ har också utformat och byggt RMA-verktyg (Return Merchandise Authorization) för Pricer,som är en webbapplikation för hantering av RMA-anspråk. Verktygen inkluderar kundportal med KPI: er och rapporter, självbetjäning och validering.

pricer2-570x470-1-p9unmji83w5mw4l2rkdrvo9hykmjmwwa6bebnoj1uc.webp

Resultatet

Pricer är nöjda med projektledningen, kompetensen och lösningen som Strativ levererade. Resultatet är en god kontroll av produktens livscykel genom spårbarhet och ökad kundnöjdhet genom RMA-tool.

Group-31231-p9rd9uqp8vlqo055cwbaxeai368ml68zom1q9b5nns.webp

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef