image

IoT-applikation som hjälper elitidrottare att utvecklas genom kameraanalys

Kund: Photon Sports

Sektor: Sport

Lösning: IoT applikation

"Vi som världsmästare har höga krav på allt som rör vår verksamhet. Utvecklingsteamet på Strativ har mött alla våra krav och levererat en lösning i världsklass."

https___photonsports.se_wp-content_uploads_2021_02_jonas-200.webp

Jonas Sjöberg

VD på Photon Sports

Photon Sports är världsmästare i optimering av fysisk prestanda. Med ett mångsidigt team av talanger har man skapat en lekplats för vetenskap och datadriven innovation som ligger i spetsen för utvecklingen inom fysisk prestationsanalys och förebyggande av skador. Photon Sports är ett värdedrivet varumärke, samt förespråkare för hälsosam fysisk prestations optimering för alla som strävar efter att bli mästare.

Hemsida: http://photonsports.com/

Utmaningen

Photon Sports behövde ett prestations spårningssystem, som är integrerat med ett sensorbaserat system för att generera 3D -data baserat på olika prestandatester för idrottarna. Med hjälp av en digital lösning kan tränare och sjukgymnaster hjälpa idrottare att vara friska, samt optimera sin träning för att få ut de bästa möjliga resultat av träningen.

Group-31236-3-pbjwb3jhp9q685bu527ktamlhj4344kbo74rrvz95g.webp

Lösningen

Utvecklingsteamet på Strativ har utvecklat en mobil- och webbapplikation som består av en skalbar backend och frontend i molnet, samt integrationer/anslutningar med tredjeparts enheter och tjänster. Vårt kärn fokus var att leverera en responsiv rambaserad frontend som är högst användarvänlig för slutanvändarna, där datadrivna resultat presenteras snyggt.

Group-173-3-pbjwb1nsyg0u8i5qf6qplm763pn4gyzi0g3lksvd78.webp

Resultatet

Photon Sports erbjuder sina tjänster till idrottare världen över i syfte att förbättra deras prestationsförmåga, optimera träningen och därmed uppnå de bästa träningsresultaten. Systemet som vi utvecklade tjänar en stor del av deras affärsverksamhet och underlättar för olika inblandade parter att samarbeta med bättre effektivitet.

Group-31186-3-pbjwb2lnifovwjd7ajsy8sv4w58pwfglc2haam0nbo.webp

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef