image

Maskinuthyrning hos EXAB via hemsidan som Strativ AB utvecklade

December 20, 2021

Strativ

image

Maskinuthyrning har aldrig varit enklare tack vare smart IT utveckling

Maskinuthyrning för hela byggprojekt på en och samma plats. Vi på Strativ kan med glimten i ögat dela nyheten om att vi har framgångsrikt lanserat en ny hemsida för vår kund EXAB. Hemsidan är resultat av vårt arbete inom systemutveckling, och är utvecklad i Magento.

Vårt utvecklingsteam har haft ansvar för hela utvecklingsprocessen. Från kundens kravspec designeade vårt UX/UI team en responsiv design lösning som sedan våra Smart Developers utvecklade till en färdig produkt. Hemsidan består av informativa sektioner med beskrivande texter, en Magento webshop, samt 3:e partsintegrationer som Google reviews och Instagram.

Vårt gemensamma mål har varit att utveckla en iögönfallande hemsida som ger bra överblick över EXABs affärsrörelse. Samtidigt utveckla en webshop som är enkel och smidig att använda för alla som är i behov av maskinuthyrning.

Du väljer produkten du är intresserad utav och lägger den i varukorgen. Sedan väljer du tidsperiod för maskinuthyrning, samt skriver dina kontaktuppgifter och skickar förfrågan. Inom kort får du ett besked med prisförslag från EXAB. Smidigt och enkelt!

 

Om EXAB – En snabb och lösningsorienterad organisation med expertis inom maskinuthyrning

 

“2019 öppnade vi vår första depå, i Eriksberg, Stockholm. Vår tanke är att hyra ut riktigt bra maskiner från marknadens ledande leverantörer, alltid fräscha och nyservade efter centrallagersprincipen. Istället för att kunden måste avsätta tid för att hämta maskiner och utrustning, så ska vi köra ut dem direkt till arbetsplatsen. Detta för att spara tid och pengar åt våra kunder.

I vår samlade maskinpark finns över 5 000 maskiner, allt från smått och stort, till liftar, ställningar och bodvagnar. En viktig del av vårt erbjudande med maskinuthyrning är att i alla lägen stå för service utöver det vanliga och problemlösning som gör skillnad för våra kunder. Vi vill att våra kunder ska kunna lita på att vi som maskinuthyrare gör allt för att lösa kundens behov av maskiner och utrustning. Vi är idag 7 EXAB:are, med olika bakgrund och erfarenheter, som alla är viktiga kuggar i vårt lag. Vi är mycket stolta över det som är vår gemensamma företagskultur är att alltid ställa upp för kunden i alla frågor som rör maskinuthyrning.”

Läs mer om EXAB

 

Strativ utvecklar hemsidor och webshoppar för e-handel

Strativ AB är din självklara utvecklingspartner med smarta lösningar för e-handel. Vårt dedikerade utvecklingsteam har expertis inom både Magento och WooCommerce, för utveckling av e-handelsplattformar. Under arbetsprocessen fokuserar vi alltid på att skapa konverterade webbshoppar med responsiv design, som ger bästa förutsättningar till framgångsrik e-handel. Oavsett om det handlar om att sälja produkter, förmedla tjänster eller rentav maskinuthyrning. Vi är alltid lika dedikerade till att leverera den bästa tänkbara lösningen.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss redan idag! Ställ dina krav och låt oss utveckla, för det är vi experter på!

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef