image

Smart utvecklare av Strativ – fler än 50 personer

September 15, 2021

Strativ

Människan i framkant

Smart Developer är återspegling av utvecklingen i det smarta samhället. Vi menar då ett samhälle som erbjuder fler möjligheter och därmed fler förmågor till människor. Ett samhälle som gör människor smartare.

image

Smart Developer utvecklar lösningar som underlättar och effektiviserar arbetet. Arbetet utgör en stor del av våra liv och visst är det skönt när våra arbetsuppgifter underlättas och produkten av vårt arbete effektiviseras.

Vi på Strativ lägger alltid människan i framkant, i all arbete vi gör. Våra kollegor är vår viktigaste resurs och vi strävar efter att skapa den bästa arbetsmiljön för de att utveckla lösningar i. Lösningar som har användarupplevelsen som sin primära ledstjärna.

När vi pratar om användarupplevelsen, så tänker av alltid även på våra värderingar. Nämligen integritet som den viktigaste pelaren; intelligens, positiv energi och entusiasm. Att använda våra lösningar ska vara säkert, smart, utvecklande och roligt!

 

Smart Developer i utvecklingen

Därför är Smart Developers kärnan i utvecklingen av smarta lösningar. Med sina tekniska kunskaper och kreativa förmågor har våra Smart Developers förmågan att programmera dataspråk som digitaliserar lösningen för kundens utmaningar.

image

När vi utvecklar en smart lösning, leds vi av frågeställningen: Hur gör denna lösning människan smartare? Detta ger oss alltid en bra utgångspunkt i utvecklingen av en optimal och skalbar lösning, anpassad för den bästa tänkbara användarupplevelsen.

Smart Developer arbetar under projektledning av Scrum masters som leder projekt med hjälp av Agila metoder. Därför är utvecklingen iterativ och söker ständigt efter förbättringar för att leverera den bästa produkten.

 

Smart Developers of Strativ

Smart Developer of Strativ leds av visionen om att utveckla lösningar för det smarta samhället. Med uppdraget att öka värdet på kundens verksamhet, utvecklar det smarta teamet lösningar som ökar konkurrenskraften.

image

Approachen till arbetet är strategisk och innovativ, samt genomsyras av våra värderingar som är integritet, intelligens, positiv energi och entusiasm.

Smart Developer of Strativ använder sina superpowers att utveckla smarta lösningar. Dessutom är även inom en rad olika intresseområden. En Smart Developer of Strativ är en människa. Människan i framkant!

 

Superpowers

Smart Developers of Strativ kan stolt visa upp sina superpowers inom utveckling med Python (Django), React JS, React Native, Angular, Magento, Woocommerce, WordPress, HTML, DevOps, Node.js, CSS, JavaScript, etc. Med hjälp av dessa kan de utveckla smarta lösningar på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt, som får din verksamhet att vara konkurrenskraftiga och dina användare smartare.

image

Den strategiska och innovativa approachen med helhetsperspektivet har vässat deras superpowers inom konceptualisering och UI/UX, som möjliggör att en idé blir till ett värdebärande koncept. Med expertis att skapa prototyper på olika nivåer under konceptualiseringsfasen, och alltid med den mest optimala användargränssnittsdesign (UI/UX), med öga för detaljer och mervärdes potentialen.

 

Subpowers och intresseområden

Dessutom arbetar Smart Developers of Strativ på sina egna projekt eller har tidigare arbetat med projekt som har involverat bland annat PHP, Linux, vueJs, typeScript, Laravel, BashScript, MySql, AWS, C#, etc. som utgör deras subpowers. Subpowers är även färdigheter man arbetar med för att utvecklas i sin yrkesmässiga roll. Genom Learn & Grow programmet kan Smart Developer ta inspiration och motivation för vidare utveckling av sitt professionella skillset.

image

Intresseområden som Interactive UI development, Internet of Things, Machine learning, Artificiell Intelligens, Video editing, Engineering Economics, Data Analysis, Business Intelligence, etc. utgör grunden för Smart Idea Lab där Smart Developer har chansen att föreslå projekt för Strativ att initiera och utveckla som lösning för det smarta samhället.

 

Tjänster

Vi har levererat tjänster till över 100 nöjda kunder, där många har beställt flera projekt. Lägg därtill att våra Smart Developers har arbetat även på andra projekt, kommer vi fram till att vårt smart team på över 50 personer har en sammanlagd erfarenhet på över 1000 projekt.

image

Smart Developers of Strativ arbetar med tjänster som systemutveckling, där mer specifik lösningar inom webbutveckling, apputveckling och e-handel ingår.

Några av lösningar kan du läsa mer om i våra kundcase där vi har presenterat kunden, utmaningen, lösningen och resultatet. Du kan ta inspiration därifrån för din verksamhet och komma ett steg närmare tjänsten som behöver utvecklas.

 

Personliga aspekter

Personlig utveckling är att eftersträva och kombinera med den yrkesmässiga utvecklingen, för att uppnå maximal resultat ur sitt prestation.

image

Därför håller vi på med idrott för att hålla kroppen i balans och ger den hälsosam näring. För att hålla sinnet i träning, Smart Developer ägnar sin tid åt att läsa böcker och diskutera dessa, se filmer och spela spel med vänner på fritiden.

En balanserad livssituation med stimulerat arbete och fritid. En smart väg att leva.

 

Språk

Smart Developer of Strativ pratar svenska, engelska och bangla som sina primära språk. Aktivt lärande pågår dock inom franska, spanska, tyska, japanska, kinesiska, arabiska, turkiska, italienska.

image

En internationell arbetsplats fylld med mångfald och nyfikenhet på världen och människor från alla världens hörn.

 

Smart Developer och den smarta framtiden

Den smarta framtiden pågår. Nu. Den håller på att formas och utvecklas. Det är svårt att säga när vi har kommit in i den, men kan vi även undra att framtiden har alltid varit smart? För vi blir ju smartare med tiden, men kanske inte sett det från det perspektivet.

image

Med fokus på att visa hur IT lösningar gör människor smartare, genom att tillhandahålla fler förmågor, vill vi lägga människan i framkant. Smart Developers arbetar på ett intelligent sätt, med stark integritet. Entusiastiska och fyllda med positiv energi. Med människan i framkant.

Den smarta framtiden är ett faktum. Och det är så vi kan se den. Den är enkel. Behöver inte förklaras närmare. Vi lär oss och växer, vi utvecklas. Det går framåt. Vi vet mer. Vi kan mer. Vi blir smartare. Framtiden är smart. Faktum.

 

Smart Developer utvecklar den smarta framtiden för alla människor att leva i ett mer optimerad, självförsörjande och trivsamt samhälle, ett smartare samhälle, friska och lyckliga. För människor, av människor!

– Mishel Grujicic

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef