image

Smart IT utveckling – Hur den går till (del 2 new start)

July 28, 2021

Strativ

IT utveckling är smart

IT utveckling kan genomföras på olika sätt, genom olika processer och med olika verktyg, men i slutändan är målet detsamma. Det man vill uppnå med IT utveckling handlar om att skapa fler möjligheter för människor. Därför kallar vi vår utveckling för smart utveckling, då den alltid har ett syfte som är fokuserad på att göra livet lättare för människor. Man må undra då, men har inte all IT utveckling i syfte att underlätta det för oss? Helt rätt fråga, där svaret är naturligtvis ja och vi kan därmed konstatera att all IT utveckling är smart.

 

Hur går smart IT utveckling till?

Vi på Strativ arbetar med att leverera smarta lösningar som är flexibla och kostnadseffektiva, i syfte att göra våra kundföretag konkurrenskraftiga och därmed öka värdet på deras verksamheter. För att lyckas med detta har vi urskiljt tre kärn aspekter i vår strategiska och innovativa arbetssätt:

Våra Smart Developers med hjälp av den agila metoden och med helhetslösningen i siktet, utvecklar den smartaste lösningen för din verksamhet. Låter enkelt eller hur? Vi har utarbetat en bra arbetsstruktur med välorganiserade och beprövade koncept och modeller, som möjliggör att vi kan arbeta smart och effektivt, utefter kundens önskemål och med kundupplevelsen som högsta prioritet.

Du kan läsa mer om våra kunder samt ta del av våra olika kundcase där vi har beskrivit utmaningen, lösningen och resultatet med varje projekt. Detta ger dig en bra inblick i hur det går till när vi utvecklar smarta lösningar för företag som ger oss förtroende till samarbete.

Smart IT utveckling för VaccinaPricer och More Sailing

Smart-IT-development.jpg

 

Smart Developers

Smart Developers är kärnan i utvecklingen av våra smarta lösningar. Med sina tekniska kunskaper besitter de förmågan att programmera lösningen för kundens utmaning. Smart Developers of Strativ kan stolt visa upp sina kunskaper och erfarenhet inom Python (Django), React JS, React Native, Angular, Magento, Woocommerce, WordPress, HTML, DevOps, Node.js, CSS, JavaScript, SEO, Digital Marketing & UI / UX.

Ledstjärnor som hjälper oss skapa värde i arbetet och i det privata livet är integritet, intelligens, positiv energi och entusiasm. Dessa genomsyrar alla utvecklingsprocesser som vi bedriver och leder oss fram till lösningar som smart IT utveckling erbjuder. Vår vision är att utveckla Smart Society Solutions och vi älskar att bevittna hur lösningar som vi utvecklar bidrar till utvecklingen av det Smarta Samhället. Vi är ödmjuka Smart Developers med superkrafter.

Smart Developers för smart IT utveckling

Smart-Developers.jpg

 

Agila metoden möjliggör smart IT utveckling

Hur jobbar vi då operativt? Jo, eftersom det kreativa utvecklingsteamet på Strativ har gedigen erfarenhet inom den agila metoden, så är det givet att vår projektledning sker agilt. All vår utveckling leds av principer som härrör från den agila metoden och vår projektledning är således flexibel, iterativ och testbaserad. Vi löser utmaningar längs vägen, men strävar också efter att vara proaktiva med våra lösningar.

Agila metoden för Smart IT utveckling

Agila-metoden.jpg

Du som kund får inflytande i programutvecklingen under hela utvecklingsprocessen, genom sprint möten samt kommunikation via mail, telefon eller Slack. Vårt mål är att du som kund ska ha möjlighet att vara delaktig och påverka under projektets gång, eftersom vi jobbar utefter dina önskemål. Med hjälp av Scrum säkerhetsställer vi tillsammans att rätt produkt utvecklas inom given tidsram, som innebär att kvalitet håller hög nivå och att inga deadlines missas. En smart arbetsprocess som en del av smart IT utveckling, helt enkelt.

 

Helhetsperspektivet

När vi tänker på våra affärsrelationer, långsiktighet är ordet som skulle beskriva våra tankar bäst. Vårt mål är att ha långsiktiga och värdefulla affärsrelationer med våra kunder, där vi tillsammans skapar värde och nya möjligheter för användarna. Därför har vi en strategisk och innovativ approach till de utmaningar som våra kunder delar med sig till oss. Detta är en del av helhetsperspektivet i smart IT utveckling.

Helhetsperspektivet i smart IT utveckling

Helhetsperspektivet.jpg

Vi tar ett helhetsansvar för programutvecklingen genom att tillhandahålla smarta lösningar som gör din verksamhet mer konkurrenskraftig. Vårt uppdrag är att se till att våra smarta lösingar har en direkt och positiv påverkan på värdeökningen inom din organisation. Vi tycker att det är kul när våra kunder växer på grund av oss, eftersom detta motiverar oss ännu mer till att utveckla lösningar som gör vårt samhälle smartare.

 

Mer konkret smart IT utveckling

Tack för att du tog dig tiden att läsa igenom detta inlägg och vänligen kontakta oss om du vill dela dina åsikter inom ämnet smart IT utveckling. Du är naturligtvis även välkommen att ta kontakt med oss i affärssyfte, det första mötet med oss är alltid kostnadsfritt. Låt oss utveckla!

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef