image

Miljöpolicy

På Strativ ser vi allvarligt på den negativa klimatpåverkan som sker i världen. Vi har börjat ta ett mer aktivt kliv för att förbättra miljön i vår verksamhet samt för våra medmänniskor.

  • Åtagande om att förebygga och minska miljöpåverkan: För att förebygga och minska vår miljöpåverkan så åker vi kollektivt inom tjänsten när det är rimligt att genomföra. Samt så använder vi endast förnybar el i våra lokaler.
  • Åtagande om att bidra positivt till samhället : Vi ser till att bidra positivt till samhället genom att endast skapa programvara som bidrar till att förbättra och utveckla det smarta samhället.
  • Åtagande om att överensstämmelse med relevanta lagkrav: Vi ska tillämpa miljölagstiftning samt myndighetskrav och föreskrifter för en bättre miljö skall följas.
  • Åtagande om att ständigt förbättra hållbarhetsprestanda: Vi bedriver ett aktivt miljöarbete samt kvartalsvis ser vi över hela verksamheten och genomför möjliga förbättringar.
  • Försäkran om att policyn kommer att implementeras och kommuniceras: På vår nya hemsida samt i sociala medier ska vi arbetar mer med att kommunicera vår Miljöpolicy samt våra ambitioner till ett bättre samhälle.

Låt oss hjälpa dig!

Vill du få reda på mer om våra produkter och tjänster? Då är du varmt välkommen att boka in ett möte med oss! Det är superlätt - du behöver bara fylla i dina kontaktuppgifter, och vi tar hand om resten. Vi ser fram emot att chatta med dig och besvara alla frågor du kan tänkas ha!

Genom att klicka på "Boka möte" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Eller kontakta mig!

694DF4B8-6BDB-4081-8532-1660A7A5E88C_1_105_c 1.png

Kristoffer Göransson

Försäljningschef